Nieuws

17 maart 2021

Beste sporters en ouders/verzorgers,

Door de huidige maatregelen kunnen we helaas nog niet binnen sporten en zal het nog wel even duren voordat deze maatregel geheel is opgeheven. We snappen de noodzaak en hebben hiervoor alle begrip, echter het verbod voor de binnensport is erg ingrijpend voor ons en we hopen op een snelle en verantwoorde versoepeling ervan. Graag wijzen we op deze petitie om onze wens voor versoepeling van de binnensport maatregel kenbaar te maken.

Laten we hopen dat we het ergste achter de rug hebben: de vaccinaties zijn gestart en dat is het begin van het eind van deze bijzondere periode. De mogelijkheden voor buitensport voor volwassenen zijn in ieder geval per 16 maart versoepeld, de avonden worden langer en het weer wordt warmer. Dit geeft meer mogelijkheden om buiten te sporten. Dynamo zet zich dan ook actief in om de mogelijkheden voor buitensport optimaal te ondersteunen en zoekt daarbij de samenwerking met de verenigingen op Vierhoeven. De leiding van Dynamo informeert u over de mogelijkheden van de buitenlessen voor uw groepen.

We houden gedurende deze Corona periode de inkomsten en uitgaven van de vereniging zo goed mogelijk in evenwicht. De contributie wordt hiervoor aangepast naar de inzichten die we op dat moment hebben. In deze lange lockdown wordt het duidelijk dat sporten erg belangrijk is voor iedereen, maar met name voor de jeugd in onze maatschappij. Het is daarom belangrijk dat Dynamo als vereniging weer gezond uit deze lastige periode komt en uw loyaliteit als lid is hierin doorslaggevend.

15 december 2020

Beste sporters en ouders/verzorgers,

Naar aanleiding van de persconferentie van premier Rutte, de richtlijnen van het RIVM en de oproep van KNGU/ NOC*NSF zijn alle trainingen en wedstrijden, met ingang van 15 december, stopgezet. Dit zal tot en met 9 februari duren.

Een ingrijpende maatregel die noodzakelijk is en waarvoor we alle begrip hebben. Zodra bekend wordt wanneer de lessen weer hervat kunnen worden, informeren wij u hierover.

Hou vol in deze moeilijke tijden en wij hopen jullie allemaal weer snel te mogen ontvangen in onze zalen! 

03 december 2020

Bedroefd, maar dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend laten wij u weten dat ons gewaardeerd bestuurslid Ton Bos vanochtend is overleden.

Ton was al geruime tijd ziek, maar was tot het einde toe erg betrokken gebleven bij onze vereniging.

We kennen Ton als een optimistische bestuurder, hij maakte vooral veel indruk door zijn warme en vriendelijke persoonlijkheid.

Met veel liefde voor zijn sport, richtte hij zijn mannenclub op en was vanuit Kracht en Gratie een van de vroege initiatiefnemers voor de fusie die leidde tot Dynamo-Roosendaal.

Hij leeft voort in het logo dat hij met veel enthousiasme en creativiteit voor ons ontwierp.

We zullen Ton erg missen en wensen zijn vrouw Leny en zijn familie veel sterkte.

30 juni 2020

Tijdens de persconferentie van 24 juni zijn er door de overheid weer een aantal versoepelingen rondom de Covid-19 maatregelen aangekondigd. Voor ons als sportvereniging kwam het geweldige nieuws dat we per 1 juli weer binnen mogen sporten. Wat fijn om te horen na al die tijd aangepast buiten sporten. Onze train(st)ers hebben deze afgelopen periode alles in het werk gesteld om een zo goed mogelijk aanbod van onze sport aan te bieden voor zowel onze recreanten groepen als de turn- en dansselecties. Wij zijn super trots op ons Dynamo team en willen dan ook iedereen hartelijk bedanken voor hun inzet in deze gekke tijd waarin aanpassingsvermogen en flexibiliteit nodig was. 

De richtlijnen van het RIVM en het algemene sportprotocol Verantwoord sporten van NOC/NSF is nog steeds van toepassing. Deze is aangepast op het binnen sporten. Wij verzoeken onze leden, ouders/verzorgers en train(st)ers om het nieuwe sportprotocol goed door te lezen. Op deze manier kunnen onze sporters weer veilig en verantwoord binnen sporten.

Klik hier voor het aangepaste Covid-19 Sportprotocol (versie 19 november 2020)

Fijne trainingen toegewenst!

05 mei 2020

Zoals bekend gemaakt door de overheid, mag vanaf 11 mei iedereen weer buiten trainen. Inmiddels is deze mogelijkheid ook bij Dynamo-Roosendaal ingericht. Wij volgen hierbij de richtlijnen van het RIVM en daarmee het protocol 'verantwoord sporten' van het NOC/NSF en de KNGU. Zo kunnen onze sporters weer veilig en verantwoord trainen. Het naleven van het sportprotocol zal door onze Dynamo toezichthouders gecontroleerd worden. Zij zullen herkenbaar zijn aan het gele/oranje hesje.

Wij verzoeken onze leden, ouders/verzorgers en train(st)ers om het sportprotocol goed door te lezen. Op deze manier kunnen onze sporters goed voorbereid naar de training komen en kunnen de trainingen vlot verlopen. In het Dynamo Covid-19 Sportprotocol staan alle regels en instructies betreffende toegang tot Vierhoeven, rij- en looproutes, hygiƫne, enz.

Klik hier voor het Covid-19 Sportprotocol

Fijne trainingen toegewenst!