Gepubliceerd: 04 april 2020

We maken momenteel een bijzondere periode door, een tijd vol onzekerheden en zorgen. Onze gezondheid staat voorop en we hopen dat jullie samen met jullie familie goed door deze moeilijke tijd komen. Velen van ons worden hard getroffen, denk aan ondernemers, horeca, winkels en scholen. Maar ook wij als vereniging en sporters hebben ons moeten aanpassen en alle trainingen en zaalsporten stil moeten leggen. Met trots kunnen we zeggen dat veel train(st)ers op allerlei manieren activiteiten via internet hebben opgezet. In deze periode van isolement is het zo belangrijk dat we elkaar blijven opzoeken via alternatieve mogelijkheden en we hopen dan ook dat onze leden hier zo veel mogelijk aan deelnemen.   

 

Vanuit de overheid, en dus ook de KNGU, lopen de beperkende maatregelen rondom het Coronavirus tot 28 april. Hierbij is aangegeven dat een week vóór deze datum weer opnieuw gekeken zal worden of de maatregelen gehandhaafd blijven. Na de volgende persconferentie kunnen we dus meer zeggen over de verwachte datum waarop onze lessen en trainingen weer gestart kunnen worden. Voor nu hebben we als bestuur besloten om de contributie, over de periode dat er geen zaal activiteiten zijn, als volgt aan te passen:

  • Recreanten (dans & turnen): € 3,50 per maand
  • Selecties (dans & turnen): € 10,- per maand

Aangezien er altijd per 2 maanden wordt geïncasseerd, zal bij de contributie inning dus een bedrag van € 7,- bij de recreanten en € 20,- bij de selecties afgeschreven worden. Deze bedragen zijn nodig om de doorlopende vaste kosten te betalen, zodat we als vereniging niet in de problemen komen. We kunnen dit in de komende ledenvergadering verder toelichten. Enig voorbehoud, in verband met regels en afspraken die kunnen wijzigen, maar dat verwachten we niet. In dat geval wordt u uiteraard tijdig geïnformeerd.

De contributie zal eind april in rekening gebracht worden en loopt over de maanden april en mei. Omdat we nu dus nog niet weten of we in mei weer kunnen sporten, worden de contributie bedragen van april/mei nog samengesteld. Dit bericht is om u nu te informeren dat we als vereniging afgesproken hebben om alleen de hoogst noodzakelijke contributie in rekening te brengen tijdens de periode dat er niet gesport wordt en welke contributiebedragen daar bij horen. Zodra er meer informatie bekend is, wordt u op de hoogte gebracht. Houd hiervoor ook deze nieuwspagina in de gaten.

Juist in deze periode beseffen we hoe belangrijk gezondheid is en dat we als sportvereniging hierin een grote rol spelen om de jeugd goed te leren sporten. Met nadruk willen we een beroep doen op uw loyaliteit om lid te blijven zodat we ook als vereniging hier gezond doorheen komen. Vriendelijk willen we u er ook op wijzen dat bij opzeggen en later terug lid worden opnieuw inschrijfgeld in rekening gebracht wordt en er kans bestaat dat er geen plaats meer vrij is. 

Mocht u door deze Corona crisis in financiële problemen komen dan kunt u dit melden bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat we samen kunnen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Het kan zijn dat er middels een indicatie vanuit de Gemeente aangetoond moet kunnen worden dat uw probleem gerelateerd is aan deze situatie. 

Indien u mocht besluiten om de normale contributie door te betalen, dan passen wij de afschrijving hierop aan. U kunt daarnaast altijd nog apart een loyaliteitsbijdrage storten op rekening van de vereniging IBAN nr. NL80RABO 0309 1065 75 o.v.v. loyaliteitsbijdrage. Dit bedrag zal gebruikt worden om samen door deze crisissituatie te komen.

Bedankt en zorg goed voor uzelf én elkaar!